Други хотелиХотели

Хотел Бест Бутик

Информация за обекта
  • Хотел Бест Бутик
  • Адрес: гр. Стара Загора, бул. Патриарх Евтимий 79
  • Телефон: +359 882 50 34 38
  • E-mail: [email protected]

Бест бутик хотел ви предлага уникално местоположение, туй като се намира на възможно най – добрата локация в Стара Загора, а именно центъра на града. Освен това разполага с мултифункционален Бизнес Център, подходящ за всякакъв вид събития. По време на престоя си може да се насладите на луксозен ресторант в който ще ви посрещнат гурме ястия и шоу кукинг от професионални готвачи.

Това са три от основните акценти на хотела в центъра на Стара Загора, който носи отличието най – добър бутиков хотел на Балканския полуостров. Доказателство за това призвание може да получите още от входа му. Съвременната стилна сграда създава усещане за нещо специално, а след влизането вътре имате усещане, че се пренасяте на място, пълно с хармония и атмосфера, вдъхваща стил и внимание към всеки детайл. Елегантността му се подчертава от ексцентрични елементи, върху които се акцентира чрез игра на светлини.

Настаняването може да стане в мезонет, няколко вида апартаменти и няколко вида двойни стая. Като е важно да се отбележи, че всяко помещение има свой собствен дизайнерски интериор. Стаите са просторни и изключително чисти и спретнати. Почти 60 броя помещения са разделени в 3 типа – стандарт, делукс и ВИП.

В ресторанта и лоби бара ще ви посрещнат професионален екип усмихнати млади хора, които ще ви настанят и съдействат напълно при нужда. Менюто за хранене се сменя често и включва сезонни предложения, приготвени от качествени продукти, има много богат избор както на стартери, така и на основни, десерти и напитки.

По време на престоя в хотела гостите са свободни да използват релакс зоната му, която включва сауна, леденя стая, шоково ведро, кът за релакс, масажно студио и фитнес. Тук може да се поглезите и да прекарате ден само за вас, който да ви разтовари и зареди с енергия.

Повече информация за хотела може да намерите на сайта на хотела, където всичко е подробно описано и дори има възможност за осъществяване на резервация он лайн.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!