Интересно

С каква техника трябва да разполага една конферентна зала?

Ако някога сте търсили конферентна зала Пловдив за вашето фирмено събитие, семинар или симпозиум, сигурно знаете колко трудно е да се намери правилното място. Тук ще се опитаме да обобщим с какво трябва да разполага една конферентна зала, за да бъде максимално удобна. 


На първо място, трябва да съобразим броя присъстващи с капацитета на залата, тъй като никой не обича претъпканите помещения, а и вие не бихте искали да наемете зала за 500 души, ако очаквате 50. 


В зависимост от целта на събитието, някои зали са гъвкави и предлагат допълнителни удобства. Например, ако провеждате уъркшоп, подредбата на столовете би могла да е във вид на класна стая, а ако представяте нова книга или водите семинар, може да заявите допълнителен бар за закуски и напитки в залата.


Във всички случаи най-важното за една конферентна зала е техниката. За да протече вашето събитие по най-добрия начин, не трябва да липсва нищо.


Ще започнем от интернета – той трябва да е бърз и достъпен за всички участници в занятието. Залата трябва да е снабдена с прожектори, екрани и добра озвучителна система, съобразени с големината ѝ, за да могат всички участници да имат видимост и да чуват свободно в цялата зала. Добре е, в допълнение към екрана, да имате достъп и до бяла дъска или флипчарт с маркери за ваше удобство.


За препоръчване е залата да разполага с удобни контакти за по-лесен достъп до електричество, в случай че гостите или участниците имат нужда от своите компютри. 


За вас като основен водещ на занятието е важно да разполагате с място, на което всеки да ви вижда и чува, затова конферентната зала трябва да е с обособена платформа или сцена. 


Последно, но не и по важност, огромен плюс е, ако залата предоставя възможност за live streaming по време на събитието, за да може то да достигне до повече хора. 


Комбинацията от тези фактори ви гарантира безпроблемно провеждане на вашия семинар, уъркшоп или фирмено събитие. Ако все още търсите подходящата за вас конферентна зала Пловдив, сме сигурни, че от хотел Санкт Петербург ще се погрижат за вашето мероприятие.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!