БанскоХотелиХотели в Банско

Гранд Хотел & СПА Банско

Информация за обекта
  • Гранд Хотел & СПА Банско
  • Адрес: гр. Банско, ул. Глазне 5
  • Телефон: 0700 12 120
  • E-mail: RESERVATIONS@GRANDHOTELBANSKO.BG

Гранд Хотел & СПА Банско е не само луксозен комплекс, но и прави силно впечатление по дизайн и функционалност. Местонахождението на хотела е на самия площад на града. В него се предлага изобилие от удобства и услуги, в синхрон с желанията на различни посетители.

За посещения Гранд Хотел & СПА Банско е с широко отворени врати за всякакви гости – провеждане на бизнес семинари, фирмени мероприятия, за търсещите активна почивка и релакс.

В хотел Гранд Хотел & СПА Банско е могат да се наемат различни типове стаи, апартаменти, студия. Всяко от тях гарантира лукс и удобства присъщи за съвременния човек.

От 2012 година насам, към хотела има изграден голям СПА център, които предлага уникални възможности за истинска регенерираща почивка. В него гостите могат да се насладят на истински оазис  в горещите летни дни.

Към хотела има автентичен български ресторант известен под името „Старо Банско“ и механа с жива музика. В тях се предлагат традиционни и местни специалитети.

Казино, нощен клуб „Най Клуб“ и еротик бар, работят за почитателите на хазарт и нощен живот.

За различните мероприятия, събирания и тържества конферентна зала с 500 места, ще допринесе за лукса и комфорта на всеки.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!