Други хотелиХотели

Хижи Реденка – Разлог

Ако туристите уютно, тихо и приятно място за почивката си, то има едно място в България, което може да ви изненада и зареди с незабравими спомени. Вилен комплекс Реденка се намира около ски курорта Банско и град Разлог. Той представлява ваканционна зона изградена с цел целогодишно посрещане и настаняване на туристи, семейни двойки или приятелски групи. В стаите му се разкрива идеална панорама към планина Пирин, а за удобствата на гостите се грижи професионален персонал.

Вилният комплекс разполага със собствен паркинг, безплатен интернет и десетки екстри. Вили Реденка са проектирани и обзаведени изцяло по алпийски стил и предлагат модерен и интериор, придружен с камина. Към всяка вила има качествено и модерно обзавеждане и оборудване.

За настроението на хотела се грижи механа, предлагаща традиционна кухня. Из самият Банско може да се избира измежду 17 писти, които предоставят възможност за ски. Сам по себе си районът е идеален и предоставя алтернатива за пешеходен туризъм, риболов, колоездене и пикник или почивка сред планински пейзаж. За почитателите на голф игрище в комплекса има такова, както и сауна.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!