БанскоХотелиХотели в Банско

Гранд Рояле Апатраментен Комплекс & SPA – Банско

Ако се питате къде да изкарате зимната почивка, то решението е Банско. Два приказно красиви, примамливо уютни и гостоприемни хотела, работят постоянно, за да удовлетворят желанията на гостите.

Гранд Рояле Апатраментен Комплекс & SPA е разположен в близост до кабинковият лифт на Банско. Намира се на няколко километра от зимната ски пистата.

Близостта му с Пирин планина, превръща Гранд Рояле Апатраментен Комплекс & SPA в много предпочитано място за настаняване на туристите, даряващо със свежестта на природата и крастата от автентичността й.

Хотелът разполага капацитет от 133 стаи подбрани в разнообразни категории и в зависимост от желанията на гостите. Всяка от стаите е добре оборудвана и прецизно насочена да създава истинска ползотворна почивка. Към хотела работи голям ресторант “Гранд Рояле”, който предлага 150 места, а това го прави изключителен за големи официални събития, подходящ за сватбени тържества и други специални моменти.

Към хотела има още СПА център, безплатен транспорт за гостите, детски кът за най-малките. Всичко в политиката на хотела е съобразено с разнообразието от нужди, желания и капризи на различните посетители. Екипа работи изцяло за професионалното обслужване.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!