Други хотелиХотели

Хотел Емберли Лозенец

Информация за обекта
  • Апарт Хотел Емберли
  • Адрес: Лозенец, ул. Първа
  • Телефон: +359 884 764898
  • E-mail: info@emberli.com

Ако си търсите хотели в село Лозенец тази статия е за вас. В следващите редове ще имаме възможността да ви представим едно много приятно местенце за почивка тук. Много от търсещите място за настаняване се доверяват повече на коментарите на отседнали клиенти, от колкото на добре звучащите описания по сайтовете на хотелите.

Нека ви разкажем какво харесват най – много посетителите на Апартхотел Лозенец. Само нека споменем, че за автентичността и достоверността на отзивите може да се убедите, като разгледате началната страница на обекта.

Жоржета разказва за това колко е доволна още от посрещането от екипа на комплекса, освен всичко останало дружелюбните служители са запознали почиващите дори с предстоящите събития на територията на курорта Лозенец. Елеонора, която за пореден път решава да прекара почивката си в Емберли, споделя, че любими за нея са тишината и спокойствието, които има там/

Гости от Великобритания пък са възхитени от чистотата в помещенията за настаняване, както и от удобните легла. Похвалиха дори персонала на хотела и камериерките, които винаги са готови да помогнат с каквото могат и да поддържат безупречната чистота.  Други се възхищават на големината на басейна и отново приветливия персонал и професионализма на бармана на водния бар.

Ако това не ви е достатъчно, за да вземете решение да изберете хотел Емберли за следващата си лятна почивка ще споменем, че се намира само на 300 метра от плажа, разстояние достатъчно близко за удобство на туристите и достатъчно далеч, за да им осигури изолация от шума и спокойствие.

В базата на хотела се включени още просторни зелени терени, много свеж въздух, растения, които вечерно време разхлаждат въздуха, голям плувен басейн с пул бар, където има разхладителни  напитки и лека храна. За семействата с деца басейна има детска част, а в комплекса може да намерите детска площадка със съоръжения за катерене и люлки, които са сертифицирани за безопасност.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!