БанскоХотелиХотели в Банско

Ски хотел Евелина Палас Банско | Ски почивка в Банско

Информация за обекта
  • Ски хотел Евелина Палас
  • Адрес: ул. "Иконом К. Чучулян" 34, Банско
  • Телефон: 087 819 6043

В зимния курорт Банско ще откриете ски писти с обща дължина от 56 км, обраотвани и с тъпкан сняг с профестионални машин. Ски сезонът в банско задължително започва от Декември и продължава до месец Май и е винаги гарантиран от  30-те оръдия за изкуствен сняг с които разполага зимният курорт. Ски центърът на Банско предлага на любителите на зимни спортове 16 км ски път с осветление и машини за изкуствен сняг които свързват високите части на курорта с градските части. На разположение на почиващите в множеството са още кабинкова въжена линия, един 3-седалков лифт, пет 4-седалкови лифта, 6 ски влека и 10 детски ски.

Хотелският комплекс Евелина Палас се намира на атрактивно място в град Банско, а именно на брега на река Глазене на основния път водещ към кабинковия лифт разположен иначе на 100 метра от централната част на града. Хотелът е изпълнен в традиционен за България архитектурен стил от банския район и е обзаведен в стил характеризиращ се с уюта и топлината на атмосферата, която създава.

В хотелски комплекс Евелина Палас ще бъдете посрещнати от професионален екип който ще бъде на Ваше разположение за да Ви осигури пълноценна почивка, празник или конференция.

Настаняване и стаи:

На разположение на гостите за настаняване са 2 апартамента, 42 двойни стаи и 3 суита оборудвани с директен телефон, сателитна телевизия, мини-бар, тераса и сешоар.

Кулинарни изкушения ще ви предложи класическият ресторант към хотелски комплекс Евелина Палас с капацитет от 90 места, изпълнен с изключителен стил и чар и оставящ приятните усещания от уют и неповторима атмосфера. Ресторантът е подходящ както за приятен бизнес обяд или шумен празник така и за романтична вечеря. В предлаганото меню ще можете да избирате между морски деликатеси приготвени в средиземноморски стил, рибни ястия, типични блюда от Банско и българска национална кухня.

Почивка и релаксация:


Хотелски комплекс Евелина Палас – Банско Ви предлага един от най-големите покрити басейни в региона. Басейна разполага и с детска част. За вашата почивка и релаксация комплексът предлага и прекрасни условия за фитнес с уреди на компанията „PANATA“ , богат избор от  масажи, сауна.
За пълната релаксация на гостите си комплексът предлага лятната си градина в която ще можете да се насладите на вкусно барбекю, а децата на добре подреден и весел детски кът.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!