БанскоЗаведенияЗаведения в Банско

Нощен клуб Оxygen – Банско

Често сме чували израза: „Светът е кръчма, да седнем на една маса“. И когато заговорим за курорта Банско, едва ли има нещо по-приятно и вълнуващо от приятелска или семейна сбирка около богата трапеза и с руйно вино в ръка.

Някога през далечната ни 1944 г. в град Банско е имало 47 кръчми, предлагащи собствени вина и ракии, сервирани с традиционни български ястия и мезета. И до днес посетителите на курорта обичат да се отпуснат сред топлата обстановка на заведения в Банско и да отпият памидово вино. Това правило важи с пълна сила за софиянците.

За най-подходящо и предпочитано мезе се смята това от агнешко или ярешко месо, изпечено на чеверме.

Днес, макар и доста напред във времето, някои от тези традиции все още се срещат в заведения и ресторанти на Банско, като трапезата е придружена от съвременни напитки и ястия от интернационална кухня.

Популярният зимен курорт Банско е притегателно място за много участници в ресторантьорския бизнес, а местата, които могат да се посетят с хубава храна в изобилие. Дори за младите падащи си по нощния живот, заведения в Банско нямат край. Такъв е „Oxygen Банско“. Клубът се намира на ново място и предлага празнична селекция за всякакъв род хип хоп партита.

Вземайки в предвид многото почитатели на планина и зимни спортове, клуб Oxygen Банско е подбрал празнична селекция с най-добрите r’n’b изпълнители и хип хоп изпълнители от цяла България.

Оxygen предлага приятно музикално оформление, забавления и компанията на известни диджей.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!