БанскоИнтересно

Впускайки се сред красотата на Банско

Търсите място за вашата почивка в планината – сред прохлада, чист въздух и красотата на съхранената природна среда. За вашата зимна почивка, сред сняг, но всевъзможни удобства или лятна почивка сред зеленина и свежестта на високопланинските курорти. Банско е вашият правилен избор и в двата варианта. Високо извисил се над Пирин планина, с чудна гледка и заснежени била, той е предпочитано място за безброй български и чуждестранни посетители. Носещ в себе си духа на отминалите славни времена, той представлява чудновата симбиоза на традиции, културни и художествени ценности, фолклор, история и неповторима природа.

Банско е част от природния парк „Пирин“ с което ви осигурява всички необходими условия за едно незабравимо опознавателно летуване. Впускайки се сред красотата на неговите езера, чудни водопади, преломи, пещери, и внушителни вековни дървета, девствена растителност, вие ще се почувствате като сред рая. Превъзходните любителски и професионални ски-писти ще ви възвърнат спортния дух, като тук снежната покривка се задържа за дълго време –от декември до април. За възстановяване и отмора след дългата разходка или спортния ден може да се възползвате от услугите на многобройните хотели, предлагащи първокласни СПА-услуги- масажи с шоколад, мед, уханни мазила, римски бани, джакузи, сауни и редица други релаксиращи процедури, чрез които ще се погрижат за вашите дух и тяло. За разнообразието и развлечение на гостите на курорта също са се погрижили местните жители. Фолклорни концерти, всевъзможни по тип фестивали (музикални, народни, художествени, артистични и други). За всеки вкус и интерес има по нещо.

Добра храна, първокласно обслужване и качествено вино ви очакват в ресторантите в Банско. Автентични бански специалитети или професионално приготвени ястия от чуждестранните кухни, подходящо съчетани със специално подбрана за вас селекция от отлежали вина. Вежливо посрещнати от услужливите сервитьори, добре похапнали от вкусно приготвените от майсторите на Банско ястия, отпивайки от вашата любима напитка вие ще изпитата истински екстаз. И всичко това съчетано с великолепната гледка на Пирин планина, с приказни зимни картини от заснежените върхове. Истинска хармония и радост за душата.

Веселие, танци, музикални хитове, подбрана музикална програма и ведро настроение изпълва заведеният в Банско. Феерия от звуци и цветове, забавление и много шум за веселите и купонджийски натури.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!