Интересно

Разлог и Разложката котловина

Разлог е един от многото градове в страната, които има, с какво да изненадат, зарадват и да предложат за всеки по нещо, според възраст, изисквания и предпочитания.

Котловината на Разлог предлага неповторима, чиста и свежа картина, а настаняванията в луксозни и скъпи хотели само подсилват афинитета на това място. Ако искате да почивате в Разлог погледнете тук.

Тук не липсват туристически обекти, исторически местности, културни паметници, църкви и манастири, които могат да бъдат разгледани.

Разложка котловина е съхранила причудливата си и омайна картина, универсална по същността си и се е превърнала в едно природно кътче от България, находящо се сред най-красивите планини Пирин, Родопи и Рила. Това място предлага забавления и приятни моменти за всеки, както по време на зимния ски туризъм, така и през лятото за разглеждане на туристически дестинации и обхождане на еко маршрути.

Свежестта на природата, планинският въздух и прохладата на горите, будят силен интерес у всеки решил да се откъсне от динамиката на големия град.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!