БанскоИнтересно

Професионално обслужване и хубава фолклорна музика ще откриете в Банско

Гордо извисяващ се над величествената Пирин планина, закътан сред красотата и мистичността на Разложката котловина, живописно и прелестно се белее курортното градче Банско. Превърнал се желано и предпочитано място за хиляди посетители, като значителен дял се дължи както на българските граждани, така и на чуждестранните гости. Великолепна плетеница от история, култура, туризъм, традиции. Прелестни зимни картини чертае природата тук. Чист въздух и прохлада вещае всеки сезон. Климатът е прекрасен за да превърне вашата ваканция във едно вълнуващо зимно приключение и забавление. Професионални и любителски ски писти, снежна покривка през целия зимен сезон. Зимна красота, премесена с настроение, автентичен дух и много въздишки на преклонение пред чудните пейзажи.

До този чуден курорт може да достигнете както с личния си автомобил, така и по един неповторим начин- чрез единствената неелектрифицирана еднопосочна и живописна теснолинейка в България. Пред погледа ви се разкриват приказни гледки при изкачването, минавайки през проломи, рекички, възвишения.

Алпийската характеристика на Пирин планина е причината за превръщането на курорта в търсена туристическа дестинация за ски-туризъм и различни зимни спортове. Богатото разнообразие на хотели пък предоставят отлични условия за първокласно настаняване и нощувка. Освен това те предлагат и редица СПА-услуги, способни да разтопят и отпуснат всяко замръзнало тяло, да стоплят човешката душа и да я пренасят в един малък неземен рай.

За приятните изживявания и незабравими вечери са се погрижили местните предприемачи на заведения и ресторанти в Банско. Неописуемо настроение и автентична атмосфера строи от всяко кътче, пренасящо ви в отминали и славни времена, с изобразени сцени на битки и сражения. Професионално обслужване, хубава фолклорна музика, традиционни ястия, отлежали вина и приповдигнато настроение ви очаква в ресторантите в Банско. Всевъзможни вкусотии както от българската национална кухня, така и всякакви чуждестранни ястия, приготвени от най-добрите майстор-готвачи и поднесени с усмивка от вежливите сервитьори. Всичко необходимо за вашата незабравима почивка ще ви бъде предложено и осигурено, всяко ваше кулинарно желание ще бъде удовлетворено.

Наслада за душата и вълнуващи вечерни приключения ви очакват в заведенията в Банско. Последните музикални хитове, модерен интериор, забавления за всеки. Тематични вечери, гост-изпълнители, много музика и танци намерете тук.

Китно местенце, с приказна природа, с хиляди възможности за забавление, разтоварване и отдих сред планината.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!