Интересно

5 специални предложения за модни аксесоари за Банско

Сега е моментът да завихрим най-цветните фантазии, да облечем най-свежите тоалети и да се впуснем в неспирния купон на лятото. Какво толкова е нужно за една лятна ваканция, ще попитат много от вас. Разбира се в куфара ви задължително трябва да присъстват не само чудни тоалети, летни рокли, ефирни туники, но и достатъчно аксесоари.

С последните може да изглеждате всеки ден различна, индивидуална и очарователна, подобно на есенната мода: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/необходими-дрехи-за-есента. Как да стане това, предлагаме ви да научите:

  1. Колиета и накити – лятото е сезона, когато може да се поглезите с красиви колиета, гривни и големи обеци. Заложете на едри камъни, флорални и пъстри цветя или на плетеници и верижки. Имитациите на стъклени и диамантени камъни също са много предизвикателни в настоящия сезон.
  2. Слънчеви очила – без тях не може, но и тук, както много пъти до сега, освен писъка на модата, ще посъветваме да обърнете внимание и на защитата им. Лятото е най-подходящия момент да отпразнувате слънчевото време с някои нов чифт очила. Специалистите съветват да избираме модели с неутрални рамки, като бежово и черно, така лесно ще може да ги носим с всяка дреха.
  3. Шалове и парео – дори обикновения летен шал може да се превърне в чудесна връхна дреха за плажа. Изберете модел, които ще може да използвате за хладните вечери, загръщайки раменете си като с наметало и такъв, които да обгръща тялото ви на плажа, докато тичате боса към близката караванка за охлаждаща напитка.
  4. Дамски чанти и портмонета – малки, големи, кожени, плетени. Сега е момента да се развихрите из магазините и да изберете вашите модели и съчетайте с елегантности и стил: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/черна-дълга-плетена-рокля-с-две-цепки-z13. Отдайте се на лятно настроение и забавления, а когато под ръка имате универсална модна чанта, винаги може да импровизирате и с тоалета. Изберете дамски чанти и портмонета в красиви, пъстри десени. Обърнете внимание на моделите от пластмаса и брезент, има интересни имитации на кожа, а ярките тоналности ще ви помогнат бързо да излезете от мрачното настроение на често проливните и облачни дни. Сега имате повече възможности от когато и да било.
  5. Колани и обувки – ако колана трябва да избирате според формата на тялото, то поне обувките нямат изисквания. Насочете се към комплект от едни и същи материи в двете и няма начин да не направите приятно впечатление у околните.
Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!