БанскоИнтересно

С какво може да ни привлекат заведенията на Банско

Там горе в планината, обагрен в зеленина или покрито със снежна покривка, се е сгушило китното селце Банско. Приказно местенце за почивка, отдих и отмора. Живописна гледка се открива пред всеки негов жител и посетител. Чистия въздух, запазена природа, съхранени традиции и обичаи изпълват градът. Осигурено е и всички необходимо за вашата пълноценна и приятна почивка. Превъзходни условия за ски любителски и професионални писти за хора от различна възрастова група.

Празници, концерти и редица фестивали се провеждат тук – рок фестивал, на народните песни и танци. http://rezervaciq.com/банско/ресторанти/тип/ресторанти.html

Забавления и удоволствия ще получите през всичките сезони. Много са хотелите осигуряващи всевъзможни удобства за релакс и възстановяване на духа. Открити и закрити басейни във всички размери и за всяка възраст, малки и големи, сауни, джакузи, аромо бани, масажи и екип от професионалисти ще се погрижат за вашата незабравима почивка, пренасяйки ви и създавайки специално за вас един малък рай.

Великолепието на града се допълва от пръснатите като малки бисерни мъниста многобройни битови заведения и ресторанти в Банско. Пресъздаваща атмосфера на важни и значими от историята на България моменти, моменти от българската култура и обичаи, вплетени изкусно в интериора им. Ресторантите в Банско ни връщат години назад, изпълват ни с умиление и възхищение. И тук в този живописен уют можете да опитате от най-превъзходните ястия от българската национална кухня. Екзотични и изискани специалитети от китайската, френската, италианската, испанската, японската и разбира се от българската кухня.

Превъзходно приготвени и вежливо поднесени, с усмивка и ведрота „Добре дошли“. Специално подбрани селекции от бели и червени вина, ароматни и обагрени с златисто кехлибарен цвят емблематични за България. Открийте своето ароматно сутринно кафе, сладък превъзходен десерт с прясно изцеден сок сред пъстрата природа и великолепието на заснежените върхове в някое заведение в Банско. Очарователна красота, прохлада и свеж планински въздух, съчетани с модерния или битов интериор на ресторантите и заведенията в най-посещавания курорт у нас. Тук ще ви накарат да забравите всякаква умора и да се отпуснете забавлявайки се до зори. Когато говорим за нощния живот, Банско е един от първенците сред курортите. Тук той кипи и няма спокойна вечер за всички туристи желаещи веселието.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!