Интересно

5 аксесоара за завършена плажна визия

Аксесоарите са това, което може да промени начина, по който изглеждате. Добавянето само на един аксесоар може да направи визията ви по-свежа и стилна. Днес си говорим за тези аксесоари, които придават завършеност на плажната визия. Ще ви споделим 5 от тях, които е добре да имате в гардероба си. 

Изключваме, разбира се, банския костюм. Той е задължителен в багажа. Не може да тръгнем на море без бански, нали? Сигурни сме, че ще се сетите да го сложите в куфара. Но ще си позволим да ви посъветваме да вземете поне един резервен. Винаги има възможност основният да се скъса или да не изсъхне навреме за следващия плаж. Ето и едно предложение за комплекс, който дава възможност за уединение и спокойна почивка. Ако сте избрали да летувате на нашето Черноморие, ви препоръчваме да го посетите. 

Слънчеви очила

Слънчевите очила са незаменим аксесоар през лятото. Освен че са красиви, те предпазват лицето от слънчевите лъчи. На пазара има толкова много стилове и ценови категории, че е трудно да изберем на какви да се спрем. Експерти препоръчват да обръщаме внимание на материала, от който са изработени, на вида на покритието, както и на вида и степента на слънцезащита. 

Шапка

Не можем и без шапка в горещите дни. За да се защитите от слънцето, е добре да не излизате на открито, без да предпазите главата си. Най-добре е да изберете шапка от естествени материали. Подходящи такива са памук и лен. Вариант е и да изберете модел с козирка или с широка периферия. Може да заложите и на сламена шапка, на модел с декорация или на такъв без. Някои онлайн магазини предлагат опция за персонализиране на шапките. Може да изберете да надпишат името ви върху модела, който сте си харесали. 

Плажна чанта

Може да персонализирате и плажната си чанта. Така че ще сте сигурни, че друг в компанията няма да има като вашата. Чантата е любим аксесоар на всяка дама. Освен че ни помага да съберем всичко важно, ни позволява да преобразим визията си. Ако обичате да взимате повече неща със себе си на плажа, вземете такава с голям обем. Не забравяйте да добавите слънцезащитен крем, напитки и храна. 

Джапанки

Джапанките са прекрасно допълнение на плажната визия. Модните тенденции непрекъснато се променят, а с това и моделите, които се предлагат. Класика в жанра си остават чехлите с лента през пръста и тези с цяла горна част. Някои дами пък предпочитат джапанки на платформа. Какъвто и да е вашият избор, се водете не само от дизайна, но и комфорта, който предоставят. Това ще ви гарантира приятна разходка край морския бряг. 

Парео или плажна рокля

Стилна визия може да постигнете и с ефирно парео. Онлайн магазините предлагат голямо разнообразие от модели. Със сигурност ще откриете нещо според вашия вкус и бюджет. Хубавото при този аксесоар е, че може да го вържете по различни начини и да впечатлите с уникална визия. Ако не сте фенове на пареото, заменете го с рокля. Тя също придава завършеност на плажната визия.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!