Интересно

Сватбени тенденции през 2022

Сватбата е един от най-хубавите и запомнящи се моменти в живота на човек. Ако ви предстои да кажете “да“ тази година, тази статия ще ви бъде от полза. Ще разгледаме какви са тенденциите за 2022 година. Ще научите какви са новостите при сватбените рокли, на какви цветове е добре да заложите, както и какви са трендовете при декорацията.

Сватбен тоалет: Рокля от две части, с корсет или бухнали ръкави

Знаем колко важна е роклята за всяка бъдеща булка. Затова започваме с тенденциите при сватбеното облекло. Тази година се очакват да наберат популярност тоалетите от две части. Някои дизайнери залагат на пола или панталон, съчетан с топ. Други предлагат рокли в две части. Този тип рокли ви позволя да промените лесно и бързо визията си.

Може да изненадате гостите с един визия при подписване и с друга на самото сватбено тържество. Роклите с корсет също ще са на мода тази година. Те подчертават фигурата, като в същото време стоят елегантно. Сред колекциите тази година може да откриете и модели с бухнали ръкави. На какъвто и модел да заложите, уверете се, че освен красив, ви е и удобен.

Ако планирате да имате и шаферки, помислете и за техните тоалети. Популярни за тази година се очертават гащеризоните и роклите в неутрални цветове и тези с флорални мотиви. 

Сватби на открито

Събитията в последните няколко години доказаха колко е важна връзката между природата и човека. Много хора се ориентираха към малките градове, където въздухът е по-чист. Тази тенденция ще се запази и по отношение на сватбените събития през 2022. Очаква се тържествата да се провеждат на открито, далеч от големия град.

Празненствата с шатри се очертават като тренд, който ще доминира тази година. Чистият въздух, топлото време и широките пространства минимизират опасността от разпространение на вируси. Ако и вие сте решили да организирате своята сватба на открито, ще може да се докоснете до романтичната атмосфера, която създава природата. 

Отлични условия за сватба на открито предлагат и хотелите на морето. Организирането на тържеството в хотел е добра идея, ако искате да се възползвате от предимствата, които хотелите предлагат. Варна с красивите ѝ кътчета са любимо място на много младоженци. Ако и вие обмисляте сватба в морската ни столица, вижте нашето предложение за хотел за сватби във Варна.

Цветове: Земни и вдъхновени от природата

Фокусът върху природата ясно личи и при цветовете, които се очаква да са актуални през 2022. Експерти прогнозират, че популярни ще бъдат земните, естествени цветове. Нашият съвет е да изберете един основен и един до два допълващи се цвята. След това помислете за допълнителен цвят, който да изпъква и да подчертава основните цветове. Бебешкото синьо също ще е на почит, тъй като носи усещане за романтика и нежност. Очаква се още акцентите в сребристо да бъдат по-предпочитани от тези в златисто. 

Декорация: Богата и с висящи цветя

Като тенденция се открояват инсталациите от цветя. Съветваме ви да използвате висящи цветя на най-важните пространства, например масата на младоженците или дансинга. Цветните инсталации носят не само красота, но променят цялостно атмосферата. Именно това обуславя тяхната очаквана популярност през 2022. За цветята на масите ви препоръчваме да заложите на сезонни такива. Добре е да проверите предварително тяхната символика. Ако сватбата ще е през лятото, може да изберете рози, орхидеи, хортензии или хризантеми.

Дати: Огледални и предпочитани от мнозина

Някои двойки избират да сключат брак на дата, която е огледална – както 02.02 и 05.05 например. Тази година през месец февруари има и още една, която е много предпочитана. Това е 22.02.2022. Ако се интересувате повече от символиката на числата, може да потърсите информация кои дати определят астролозите като подходящи. Ако държите да сключите и църковен брак, трябва да съобразите кои са забранените дати за венчавка.

Покажи още

Свързани статии

Back to top button
error: Content is protected !!